МИТРОПОЛИТ АНДРЕЙ ШЕПТИЦЬКИЙ

Минулої неділі, 22 листопада, в Церкві Покрова Пресвятої Богородиці в Пармі Огайо, відбулася Святкова Академія, присвячена 150-літтю вшанування Митрополита Андрея Шептицького.
Організатор цього вечора Віра Іваницька у своїй доповіді ознайомила присутніх з нелегким життєвим шляхом Владики, з його служінням, з його стійким, незламним характером та з незмірним внеском у збудову церкви.
Твори Баха, Шопена, Калачевського та Нежаківського, під час святкування, на фортепіано майстерно виконувала Наталя Боєчко.
Шевченкове дружнєє посланіє – І мертвим і живим…, читали Сергій Тука та Юрій Сенчина.
Пармський Єпископ Владика Богдан Данило, промовляючи, звернув увагу на цілковиту самовідданість Митрополита Богові і церкві, його невтомну працю і закликав наслідувати чітким прикладам, які він залишив для пастви.
Настоятель Храму о. Михайло Дроздовський у молитві дякував Богові за Його слугу, Андрея Шептицького, якого Він дарував віруючим, як справжнього пастиря і взірця віри.
А після співу “Боже Великий, єдиний”…, сіли за стіл, посмакували апетитними стравами, які принесли з кухні, погомоніли, та й розійшлися з роздумами над почутим.

 

Alex Fedorchuk

Коментування заборонене.